Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Creta Farm και Μπενρουμπής με βασικότερα θέματα την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και τη λήψη απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών, αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Λατζιμά της πρώην Κοινότητας Πρίνου του Δήμου Αρκαδίου του νομού Ρεθύμνης Κρήτης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Πραγματική μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με σκοπό την καταβολή μετρητών στους μετόχους 1 ευρώ για κάθε μετοχή, που θα πραγματοποιηθεί με ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της, ήτοι για το ποσό ευρώ 13.400.000 και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Ο σκοπός της μείωσης είναι η αύξηση της αποδοτικότητας των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας προς όφελος των μετόχων της.

2. Έκδοση ομολογιακού δανείου.

3. Έγκριση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

5. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης για την υπογραφή και επικύρωση του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης.

Χ.ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Αγίου Θωμά 27, Παράδεισος Αμαρουσίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την αγορά από την εταιρεία δικών της μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και μέχρι ποσοστού 10% επί του συνόλου αυτών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/20 όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v