Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Βερνίκος Κόττερα και Φίλιππος Νάκας πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Zafolia, στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 87-89, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης και της Πράξης Απόσχισης του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” από την εταιρεία BELCOT AE και εισφοράς του στην απορροφώσα εταιρεία με την επωνυμία Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το δ.τ. Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ ΑΒΕΕ.

2. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης και της Πράξης Απόσχισης του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” από την εταιρεία ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ ΑΕ και εισφοράς του στην απορροφώσα εταιρεία με την επωνυμία Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το δ.τ. Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ ΑΒΕΕ.

3. Έγκριση της από 28/11/2004 λογιστικής κατάστασης απόσχισης του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” της εισφέρουσας εταιρείας ”BELCOT AE” καθώς και της από 28-11-2004 Έκθεσης διαπίστωσης της Λογιστικής Αξίας του παραπάνω αποσχισθέντος κλάδου του Ορκωτού Ελεγκτή Στυλιανού Ξυδιά.

4. Έγκριση της από 28/11/2004 λογιστικής κατάστασης απόσχισης του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” της εισφέρουσας εταιρείας ”ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ ΑΕ” καθώς και της από 28-11-2004 Έκθεσης διαπίστωσης της Λογιστικής Αξίας του παραπάνω αποσχισθέντος κλάδου του Ορκωτού Ελεγκτή Στυλιανού Ξυδιά.

5. Λήψη απόφασης για την απορρόφηση των αποσχιζόμενων κλάδων της κάθε μιας εκ των ανωτέρω εταιριών BELCOT AE και BI.BA.TOM AE από την απορροφώσα εταιρία Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το δ.τ. Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ ΑΒΕΕ και καθορισμός της σχέσεως των αξιών των εισφερομένων κλάδων και της απορροφώσης εταιρείας.

6. Ορισμός εκπροσώπων της εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως, δηλώσεως ή ανακοινώσεως που απαιτείται για την απόσχιση και εισφορά των κλάδων από τις ανώνυμες εταιρείες BELCOT AE και ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ ΑΕ και απορρόφηση των κλάδων από την απορροφώσα Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ ΑΒΕΕ.

7. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων του για την απόσχιση του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” από τις εταιρείες BELCOT AE και ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ ΑΕ και εισφοράς τους με απορρόφηση στην εταιρεία Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το δ.τ. Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ ΑΒΕΕ.

8. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό λόγω απορρόφησης των κλάδων εταιρειών BELCOT AE και ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ ΑΕ και έκδοση νέων μετοχών.

9. Τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου, λόγω της απορρόφησης των κλάδων δραστηριότητος των ανωτέρω εταιριών.

10. Χορήγηση ειδικής έγκρισης του άρθρου 23Α για την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων και συμβολαίου μεταξύ της εταιρείας Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ ΑΒΕΕ και των εταιρειών BELCOT AE και ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ ΑΕ.

11. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23, § 1. Κ.Ν. 2190/20, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή και σε Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην Δ/νση εταιρειών, που επιδιώκουν παρόμοιους με την εταιρεία σκοπούς.

12. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της εταιρίας, στο 19ο. χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 01.07.2003 έως 30.06.2004 με την Έκθεση του διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών και το Προσάρτημα.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσεως 01.07.2003 έως 30.06.2004.

3. Έγκριση διανομής των κερδών και λήψη απόφασης περί του χρόνου διαθέσεως των μερισμάτων των κερδών της χρήσεως 01.07.2003 έως 30.06.2004.

4. Έγκριση αμοιβών και μισθών που χορηγήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την χρήση 01.07.2003 έως 30.06.2004 και προέγκριση αμοιβών και μισθών των προαναφερομένων για τη χρήση 01.07.2004-30.06.2005.

5. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών λογιστών για τη χρήση 01.07.2004 έως 30.06.2005.

6. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v