Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Νεώριον Σύρου και Ipirotiki Software & Publications πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Intralot διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα προμερίσματος χρήσης 2004.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή προμερίσματος

INTRALOT: 0,40 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΝΕΩΡΙΟΝ ΝΕΑ Α.Ε. ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΥΡΟΥ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της εταιρίας, στην Ερμούπολη Σύρου (οδός Νεωρίου 1), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή επωνυμίας και τροποποίηση του άρθρου 1 παράγραφος 1 του Καταστατικού της εταιρείας.

2. Μεταφορά έδρας εταιρείας και τροποποίηση των άρθρων 2 παράγραφος 1 και 28 παράγραφος 2 του Καταστατικού της εταιρείας.

3. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο κατ’ άρθρο 11 παρ. 2 (ι) του Καταστατικού για την πώληση ακινήτων της εταιρείας.

4. Παροχή αδείας και έγκριση, κατ’ άρθρον 23 α του κ.ν. 2190/1920, για την σύναψη συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και των θυγατρικών της εταιρειών ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ συμπεριλαμβανομένης της παροχής υπηρεσιών.

5. Διάφορες ανακοινώσεις.

IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στην οδό Λένορμαν 195 & Αμφιαράου, 104 42 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αλλαγών στη χρήση κεφαλαίων και στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του Επενδυτικού Σχεδίου.

2. Προέγκριση συμβάσεων κατά άρθρο 23 παρ. (α) του Κ.Ν. 2190/20.

3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Νοέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Νοέμβριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (γ΄τρίμηνο).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v