Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Επίλεκτος, Ντρουκφάρμπεν και Ιασώ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών πραγματοποιεί σεμινάριο αναφορικά με τη δομή – λειτουργία της χρηματιστηριακής αγοράς.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣ/ΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της εταιρείας, στο Δήμο Αχαρνών (Μενιδίου) Αττικής, στο 15ο χλμ της Λεωφόρου Πάρνηθος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση του Ισολογισμού της 30ης Ιουνίου 2004 (από την 1η Ιουλίου 2003 μέχρι την 30η Ιουνίου 2004) μαζί με την γι’ αυτόν έκθεση διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Υποβολή για έγκριση της έκθεσης των ελεγκτών για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2004.

3. Επικύρωση εκλεγέντος μέλους Δ.Σ.

4. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών χρήσης.

5. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2004.

6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση από 1η Ιουλίου 2004 μέχρι 30η Ιουνίου 2005 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

8. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για διενέργεια εμπορικών πράξεων και συμμετοχή σε άλλες εταιρείες.

ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της στον Ασπρόπυργο, Λεωφόρος Μεγαρίδος, Θέση Καλλιστήρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση 30.400 ιδίων μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας, ως συνέπεια της ακύρωσης των ιδίων μετοχών.

3. Λήψη απόφασης περί μεταβίβασης αρμοδιότητας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, σχετικά με την έκδοση ομολογιακού δανείου.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΙΑΣΩ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής και επί της Λεωφ. Κηφισίας 37-39 (Ισόγειο - Νέα Αίθουσα Εκδηλώσεων), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση 844.490 ιδίων μετοχών της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 του κ.ν. 2190/1920, ανάλογη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

2. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,34 Ευρώ με σκοπό την ισόποση αναλογική πραγματική διανομή αυτής στους μετόχους και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

3. Πώληση και εν συνεχεία χρηματοδοτική μίσθωση (sale and lease back) ακινήτου της Εταιρίας, στο οποίο βρίσκεται το υπό αποπεράτωση κτίριο που θα στεγάσει την παιδιατρική κλινική.

Διάφορα

Το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών πραγματοποιεί εκδήλωση – σεμινάριο αναφορικά με τη δομή – λειτουργία της Χρηματιστηριακής Αγοράς, στις 15:00, στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v