Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Πετζετάκις, Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες, Μύλοι Λούλη και Ναυτεμπορική πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών με εκπροσώπους του τύπου.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.: Α/ Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1-3, στη Γλυφάδα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 του κ.ν. 2190/1920, μείωση εκ του λόγου αυτού του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της.

2. Μετατροπή των μετοχών της Εταιρίας από προνομιούχες, με ψήφο, σε κοινές και τροποποίηση των άρθρων 5 και 9 του Καταστατικού της, καθώς και κάθε συναφούς διάταξης.

3. Προσθήκη διακριτικού τίτλου και τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

4. Τροποποίηση της περίπτωσης ε) της παραγράφου 1 του άρθρου 19 του Καταστατικού της Εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 3156/2003, καθώς και κάθε συναφούς διάταξης.

5. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρίας λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Ειδική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1-3, στη Γλυφάδα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 του κ.ν. 2190/1920, μείωση εκ του λόγου αυτού του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της.

2. Μετατροπή των μετοχών της Εταιρίας από προνομιούχες, με ψήφο, σε κοινές και τροποποίηση των άρθρων 5 και 9 του Καταστατικού της, καθώς και κάθε συναφούς διάταξης.

3. Προσθήκη διακριτικού τίτλου και τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

4. Τροποποίηση της περίπτωσης ε) της παραγράφου 1 του άρθρου 19 του Καταστατικού της Εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 3156/2003, καθώς και κάθε συναφούς διάταξης.

ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στα Βριλήσσια επί της Λεωφόρου Πεντέλης 48, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση διανομής προσωρινού μερίσματος χρήσεως 1.1.2004 - 31.12.2004, καθώς και καθορισμός της ημερομηνίας αποκοπής του δικαιώματος και του τρόπου πληρωμής του μερίσματος.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη Σούρπη Μαγνησίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση ιδίων μετοχών, μείωση μετοχικού κεφαλαίου και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός ιδιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατ’ εφαρμογή του Ν.3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης, όπως ισχύει.

3. Προέγκριση για αναπροσαρμογή αξίας οικοπέδων της Εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν 3229/2004.

4. Διάφορα θέματα.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Λένορμαν 205, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Χρονική μετατόπιση της υλοποίησης μέρους του επενδυτικού προγράμματος που αφορά στην ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων και στον εκσυγχρονισμό και την επέκταση πιεστηρίου μέχρι 31-12-2005.

Ημερίδες

Επιστημονική ημερίδα, με θέμα: ”Εταιρική κοινωνική ευθύνη: Eξελίξεις, προοπτικές και η εμπειρία των ελληνικών επιχειρήσεων” διεξάγει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του παν/μίου.

Παρουσιάσεις

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Σχέσεων με Επενδυτές (H.I.R.I.) πραγματοποιεί την παρουσίαση της νέας του συνεργασίας με την Standard & Poors για προώθηση των ελληνικών εισηγμένων εταιριών στο εξωτερικό μέσω της Standard & Poors, στις 16:30, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (Ακαδημίας 18).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Εμμ. Γιακουμάκης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λεωφ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, 7ος όροφος) με θέμα: ”10η Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες: Διαπιστώσεις για την Ελληνική αγορά”.

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών με εκπροσώπους του τύπου, στις 12:00, στα γραφεία του ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (γ΄τρίμηνο).

- Κατασκευές νέων κατοικιών (Νοέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v