Η ατζέντα της Τρίτης

Γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν σήμερα οι εταιρίες Ηλεκτρονική Αθηνών, Νηρεύς και Γρηγόρης. Επίσης, συνεδριάζει η FOMC για τα επιτόκια.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στο Περιστέρι, Εθνάρχου Μακαρίου 2 και Κηφισού, 1ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 14ης εταιρικής χρήσης από 1.7.2003 μέχρι 30.6.2004, ήτοι του Ισολογισμού, των Αποτελεσμάτων Χρήσης και του Προσαρτήματος μαζί με τη σχετική Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και το Πιστοποιητικό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επ αυτών.

2. Υποβολή προς έγκριση του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων της κλειόμενης 14ης εταιρικής χρήσης από 1.7.2003 έως 30.6.2004 και διανομή μερίσματος.

3. Υποβολή προς έγκριση των ενοποιημένων ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 1.7.2003 μέχρι 30.6.2004, ήτοι του 4ου Ενοποιημένου Ισολογισμού και του Ενοποιημένου Προσαρτήματος μαζί με τη σχετική Ενοποιημένη Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και το Πιστοποιητικό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή έπ αυτών.

4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη τους για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της 14ης εταιρικής χρήσης από 1.7.2003 μέχρι 30.6.2004.

5. Εκλογή Τακτικού και Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας και τις ενοποιημένες για τη χρήση από 1.7.2004 μέχρι 30.6.2005 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

6. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την 14η εταιρική χρήση από 1.7.2003 μέχρι 30.6.2004 ως η σχετική απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 11/10/1999.

7. Παροχή αδείας για την κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας κυρίου μετόχου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση του σχεδίου σύμβασης.

8. Επικύρωση εκλογής νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

9. Διάφορες ανακοινώσεις. Θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Άλιμο Αττικής, επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου 8, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την συγχώνευση της εταιρείας μας (απορροφώσα) δι’ απορροφήσεως της θυγατρικής μας ανώνυμης εταιρείας ”Food Court Πολλαπλής Εστίασης Πολυεστιατορίων και Παιδικής Διασκέδασης Ανώνυμη Εταιρεία”, (απορροφωμένη), που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, οδός Πέτρου Ράλλη αρ.97 (Αρ. ΜΑΕ. 47564/02/Β/00/151) με έγκριση του δημοσιευθέντος σχεδίου συμβάσεως συγχωνεύσεως.

2. Τροποποίηση άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2.166/1993, κατά το ποσό της διαφοράς μεταξύ μετοχικού κεφαλαίου της απορροφωμένης θυγατρικής εταιρείας ”Food Court A.Ε.” και της αξίας (αποτίμησης) της συμμετοχής της εταιρείας ως απορροφώσας στην τελευταία. Επιπλέον, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την στρογγυλοποίηση του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού υπέρ το άρτιο δι’ αυξήσεως της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

3. Τροποποίηση άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρείας περί σκοπού - Προσθήκη ειδικότερου εμπορικού αντικειμένου.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.: Α’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, στο Κορωπί Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Κ.Ν.2190/1920 προς συμψηφισμό ζημιών που προέκυψαν από αποτίμηση αξίας χρεωγράφων και ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από το λογαριασμό ”διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και ισόποση αύξηση της ονομαστικής αξίας αυτής - τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας.

Διάφορα

Στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα που αφορούν στο Υπουργείο Εσωτερικών. Θα συζητηθούν κυρίως ζητήματα θεσμοθέτησης πόρων για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Συνεδρίαση της FOMC για τα επιτόκια

- Βιομηχανική παραγωγή Νοεμβρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v