Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία ΑΛΤΕ πραγματοποιεί γ.σ., ενώ αναστέλλεται προσωρινά στο ΧΑ η διαπραγμάτευση των 7.565.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας Ευρωδυναμική, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ). Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου για τα συμπεράσματα των συμβουλίων Ecofin και Eurogroup.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΤΕ Α.Τ.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Αγ. Ι. Ρέντη, Λ. Κηφισού 92, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παράταση της διάρκειας της εταιρίας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

2. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Πραγματοποιείται στις 09:00 π.μ. η προγραμματισμένη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τον υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη.

Πραγματοποιείται στις 09:30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ο.Κ.Ε.), συνεδρίαση της Ολομέλειάς της, προκειμένου να εκφράσει Γνώμη επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης ”Τροποποίηση και συμπλήρωση του Ν. 703/1977 περί ελέγχου μονοπωλίων και ολιγοπωλίων και προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού”. Στη συνεδρίαση θα παραστεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας.

Πραγματοποιείται η σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ, στις 09:00 π.μ., στο ξενοδοχείο ”Τιτάνια”.

Εταιρικές πράξεις

* Αναστέλλεται προσωρινά στο ΧΑ η διαπραγμάτευση των 7.565.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕΧ”, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Η επαναδιαπραγμάτευση των νέων (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ορίζεται για την 15/12/2004.

Συνεντεύξεις Τύπου

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στις 13:00 για τα συμπεράσματα των συμβουλίων ECOFIN και EUROGROUP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v