Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Μηχανήματα Υποστήριξης Υπολογιστών πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των μετοχών της εταιρίας ΓΕΚ. Επίσης, οι μετοχές του ΟΠΑΠ και της Hyatt διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα προμερίσματος. Αναθεώρηση Δεικτών λόγω ΓΕΚ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερίσματος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ: 0,04 ευρώ.

Αποκοπή προμερίσματος

ΟΠΑΠ: 0,55 ευρώ.

HYATT REGENCY: 0,22 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Η/Υ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, επί της Λεωφόρου Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων και τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου.

Διάφορα

Αναθεώρηση δεικτών

* Λόγω της από 06/12/2004 συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας ”Γενική Εταιρεία Κατασκευών Ανώνυμος Εταιρεία” από την εταιρεία ”ΕΡΜΗΣ Α.Ε. Επιχειρήσεις Ακινήτων” και παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών της πρώτης από το Χρηματιστήριο Αθηνών θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στους δείκτες στους οποίους συμμετέχει.

Πιο συγκεκριμένα:

Η μετοχή της εταιρίας ”Γενική Εταιρεία Κατασκευών Ανώνυμος Εταιρεία” διαγράφεται από τον Δείκτη FTSE/ASE Mid 40 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας ”ΕΡΜΗΣ Α.Ε. Επιχειρήσεις Ακινήτων” με συντελεστή στάθμισης 75%.

Η μετοχή της εταιρίας ”ΕΡΜΗΣ Α.Ε. Επιχειρήσεις Ακινήτων” διαγράφεται από τον Δείκτη FTSE/ASE SmallCap 80 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας ”ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.Ε.” με συντελεστή στάθμισης 40%.

Η μετοχή της εταιρίας ”Γενική Εταιρεία Κατασκευών Ανώνυμος Εταιρεία” διαγράφεται από τον Δείκτη FTSE/ASE 140 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας ”ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.Ε.” με συντελεστή στάθμισης 40%.

Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της συνεδρίασης της 03/12/2004.

Αλλαγή στον δείκτη EPSI50



Λόγω της από 06/12/2004 συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας ”Γενική Εταιρεία Κατασκευών Ανώνυμος Εταιρεία” από την εταιρεία ”ΕΡΜΗΣ ΑΕ Επιχειρήσεις Ακινήτων” και παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών της πρώτης από το Χρηματιστήριο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η ακόλουθη αλλαγή στον δείκτη EPSI50 - Eurobank Private Sector Index 50:

Mετά το τέλος της συνεδρίασης της 03/12/2004, η μετοχή της εταιρίας ”Γενική Εταιρεία Κατασκευών Ανώνυμος Εταιρεία” διαγράφεται από τον Δείκτη EPSI50 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας ”ΕΡΜΗΣ ΑΕ Επιχειρήσεις Ακινήτων”.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των μετοχών της εταιρίας ”ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΕ”, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ”ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ”.

* Αναστέλλεται προσωρινά στο Χ.Α. για λόγους ισότιμης μεταχείρισης των μετόχων της απορροφώσας και απορροφώμενης εταιρίας, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΡΜΗΣ ΑΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ”, λόγω της έγκρισης απορρόφησης της ΓΕΚ. Η έναρξη επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών προβλέπεται να γίνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2004.

Συνεντεύξεις τύπου

Το Παρατηρητήριο Περιφερειακής Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΠΠΚΕ) Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει συνέντευξη τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Πλατεία Μοριχόβου 1, Θεσσαλονίκη). Αντικείμενο της συνέντευξης τύπου είναι η διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο ”Αξιοποίηση Καλών Πρακτικών Αξιολόγηση & Προαγωγής της Επιχειρηματικότητας με Αξιοποίηση της Καινοτομίας”, το οποίο διοργανώνει το ΠΠΚΕ Κεντρικής Μακεδονίας στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2004, στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα ”Αριστοτέλης” του ξενοδοχείου ”Μακεδονία Παλλάς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v