Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Χαλκόρ και Ελληνικά Καλώδια πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Motor Oil διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα προμερίσματος. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή προμερίσματος

Motor Oil: 0,20 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκδοση ομολογιακού δανείου.

2. Επικύρωση εκλογής προσωρινών Συμβούλων.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκδοση ομολογιακού δανείου.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών στις 10:00.

Εταιρικές πράξεις

* Oι μετοχές της εταιρίας ΣΠ.ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. - DELONGHI είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,34 (από ευρώ 0,49) λόγω μείωσης του μετοχικού της κεφαλαίου και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ισόποση αναλογική επιστροφή στους μετόχους της εταιρίας.

Συνέδρια

Διεξάγεται στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), το 3ο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής (Hellenic Finance and Accounting Association – H.F.A.A), που διοργανώνει ο Τομέας Οικονομικής των Επιχειρήσεων & Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 4/12

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση (Β’ Επαναληπτική) των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 140 χλμ. οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διεύρυνση του εταιρικού σκοπού. με την προσθήκη § 6 στο αρθρ.4, με τους εξής σκοπούς: Α. Ανέγερση οικοδομών για ιδιόχρηση η και για πώληση σε τρίτους. Β. Αξιοποίηση ιδίων ακινήτων η και τρίτων με σύναψη συμβάσεων Leasing, Franchising, Factoring, μίσθωση, υπεκμίσθωση και άλλους τρόπους. Γ. Ίδρυση υποκαταστημάτων λιανικής η χονδρικής σε άλλες πόλεις. Δ. Διενέργεια και οργάνωση λιανικού εμπορίου και σε άλλους κλάδους του εμπορίου. Ε. Εισαγωγή και εξαγωγή κάθε είδους εμπορευμάτων και γενικά κάθε νόμιμη εμπορική δραστηριότητα.

2. Διόρθωση - Τροποποίηση άρθρ. 34, 37 και όποιου άλλου αναφέρεται σαν εποπτεύουσα αρχή η Δ/νση Εμπορίου Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Κυριακή 5/12

Γενικές συνελεύσεις

KΛΩΣTHPIA NAOYΣHΣ A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Εταιρείας ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε., έγκριση του από 27/9/2004 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ. και Εκθέσεων αποτίμησης για την συγχώνευση.

2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης.

3. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως, από την Εταιρεία, της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ.

4. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

5. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δια καταβολής μετρητών, κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και έκδοση νέων μετοχών.

6. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

7. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του.

8. Τροποποίηση θέσπισης προγράμματος διαθέσεως μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν Εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 § 9 του Κ.Ν.2190/20, όπως ισχύει.

9. Έγκριση σύμβασης με την μητρική Εταιρεία ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ.

10. Έγκριση σύναψης σύμβασης προμήθειας βάμβακος.

11. Έγκριση εκλογής μέλους του Δ.Σ.

12. Έγκριση σύναψης συμβάσεων μεταξύ της Εταιρείας και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

13. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

14. Διάφορες εγκρίσεις-ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v