Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι μετοχές των εταιριών Attica Συμμετοχών και Blue Star Ναυτιλιακή διαπραγματεύονται με νέο κωδικό ΟΑΣΗΣ. Στις ΗΠΑ αναμένεται η έκδοση του Beige Book της FED, καθώς και η ανακοίνωση στοιχείων για τις κατασκευαστικές δαπάνες Οκτωβρίου. Επίσης, στη Γερμανία ανακοινώνονται οι λιανικές πωλήσεις (Οκτώβριος), ενώ στις χώρες της ευρωζώνης αναμένονται στοιχεία για το ΑΕΠ και την ανεργία.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

Από σήμερα, τίθενται σε ισχύ οι ακόλουθες αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ:

* Προσθήκες στο Δείκτη FTSE/ASE 20: Folli - Follie.

Διαγραφές από το Δείκτη FTSE/ASE 20: Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος.

* Προσθήκες στο Δείκτη FTSE/ASE Mid 40: Fourlis Συμμετοχών.

Διαγραφές από το Δείκτη FTSE/ASE Mid 40: Folli - Follie.

* Προσθήκες στο Δείκτη FTSE/ASE Smallcap: Πειραιώς Χρημ/κές Μισθώσεις, Εινόϊλ, Sprider, Flexopack και Α. Καλπίνης - Ν. Σίμος.

Διαγραφές από το Δείκτη FTSE/ASE Smallcap: Fourlis Συμμετοχών, Κλωνατέξ, Έλτον, Κλωστήρια Ναούσης και Κωτσόβολος.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ATTICA ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέο κωδικό ΟΑΣΗΣ: ”ΑΤΤΙΚΑ” (λατινικά ”ATTICA”).Επίσης, ο κωδικός ΟΑΣΗΣ του ομολόγου της εταιρίας ”ATTICA ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” αλλάζει σε ”ΑΤΤΙΚΑΟ2” (λατινικά ”ATTICAB2”).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέο κωδικό ΟΑΣΗΣ: ”ΒΣΤΑΡ” (λατινικά ”BSTAR”). Επίσης, ο κωδικός ΟΑΣΗΣ του ομολόγου της εταιρίας ”BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΕ” αλλάζει σε ”ΒΣΤΑΡΟ1” (λατινικά ”BSTARB1”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Οκτώβριος).

- Έκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές τον χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v