Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες ΟΤΕ και Μαΐλλης ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2004. Επίσης, οι εταιρίες Δάριγκ και Fanco πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

Ο. ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ Α.Β.Ν.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο εργοστάσιο της εταιρίας, στην οδό Αρεθούσης 110, Χαλκίδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, κατά το ποσό των 8.559.039 ευρώ σε 2.853.013 ευρώ, με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων και συνένωση 5 παλαιών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ εκάστης σε μια νέα μετοχή ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ και εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την τακτοποίηση των τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων.

2. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ, υπέρ στρατηγικού επενδυτή, με την έκδοση 12 εκατομμυρίων νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ εκάστης και με τιμή διάθεσης την ονομαστική αξία και παραίτηση των παλαιών μετόχων από το δικαίωμα προτίμησης.

3. Τροποποίηση του ?ρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίηση αυτού σε νέο κείμενο.

FANCO A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, κατ’εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13α παρ.2 του Κ.Ν.2190/20.

2. Απορρόφηση από την θυγατρική ΕΛΙΞ Α.Ε., του βιομηχανικού κλάδου του Πλεκτηρίου της ΣΙΣΣΕΡ ΠΑΛΛΑΣ ΕΠΕ - αγορά των μετοχών που θα λάβει η ΣΙΣΣΕΡ για την εισφορά του κλάδου.

3. Αναδιάρθρωση λειτουργικών δραστηριοτήτων, αξιοποίηση μη στρατηγικών συμμετοχών και περιουσιακών στοιχείων, συμφωνία με Τράπεζες.

4. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Διάφορες εγκρίσεις - Ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Μαΐλλης ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2004.

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

Γαλλία

- Τιμές παραγωγού (Οκτώβριος).

Σάββατο 27/11

Γενικές συνελεύσεις

LOGICDIS Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00 στην έδρα της Εταιρίας, Αγίου Κωνσταντίνου 59-61, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας προς συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και κωδικοποίησή αυτού σε ενιαίο κείμενο.

3. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 13.043.180 ευρώ με κατάργηση δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ της τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης αυτού.

4. Έγκριση συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της κατά ποσοστό 100% θυγατρική της Εταιρία με την επωνυμία ”AIPS CONSULTING Μονοπρόσωπη Ε.Π.E”.

5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξεως της θητείας του παρόντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v