Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Informatics, Intracom και Nexus Επενδυτική πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, παρουσιάζεται η Ετήσια Έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης ”The EBRD Transition Report – 2004”.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

JUMBO: 0,17 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην Αίθουσα Παρουσιάσεων της ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ, επί της οδού Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και μείωση του αριθμού τους, χωρίς μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Άλλα θέματα αφορώντα στη λειτουργία της εταιρίας.

NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Athens Elactra Palace, επί της οδού Ναυάρχου Νικοδήμου 18, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 4ης εταιρικής χρήσης (1.7.2003-30.6.2004) και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή. Έγκριση διανομής μερίσματος.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή -Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 4ης εταιρικής χρήσης (1.7.2003-30.6.2004).

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών για την 5η εταιρική χρήση και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εν όψει λήξεως της θητείας του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Ορισμός ανεξάρτητων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε συμμόρφωση με τις διατάξεις του ν. 3016/2002, όπως ισχύει.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική συνεδρίαση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Eταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής με σκοπό την ισόποση επιστροφή κεφαλαίου σε μετρητά στους μετόχους. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας, περί μετοχικού κεφαλαίου. Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε σχέση με την επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών, την αποκοπή του δικαιώματος αυτού, καθώς και την ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού της επιστροφής.

2. Διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3, περί σκοπού, του Καταστατικού της Εταιρείας.

Διάφορα

Η Τράπεζα της Ελλάδος διοργανώνει την παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης ”The EBRD Transition Report – 2004” από τον Dr Peter Sanfey, EBRD Senior Economist and Lead Economist for Southeastern Europe, που πραγματοποιείται στις 12:00 μ.μ., στο κεντρικό κατάστημα (Ελ. Βενιζέλου 21, αίθουσα Ν. 212). Την εκδήλωση θα προλογίσει ο υποδιοικητής, Παναγιώτης Θωμόπουλος.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές (Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2004).

Διεθνείς εξελίξεις

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v