Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκποιούνται 160.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Μινωϊκές Γραμμές, ενώ η διαπραγμάτευση των μετοχών της Κωτσόβολος μεταφέρεται στην ”Αγορά Β”. Επίσης, τα ΚΑΕ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ οι Marfin Financial Group και Αλυσίδα πραγματοποιούν γ.σ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα θα συνεδριάσει σήμερα και ώρα 10.00 πμ. στο Ζάππειο Μέγαρο, για πρώτη φορά μετά την αναβάθμισή του με το νόμο 3279/2004 και με τη νέα του σύνθεση, το Εθνικό Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης (ΕΣΑΑ).

Γενικές συνελεύσεις

MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε., επί της Λεωφ. Κηφισίας 24Β, ισόγειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του προσωπικού της Εταιρίας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 140 χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.Διεύρυνση του εταιρικού σκοπού. με την προσθήκη § 6 στο αρθρ.4, με τους εξής σκοπούς: Α. Ανέγερση οικοδομών για ιδιόχρηση η και για πώληση σε τρίτους. Β. Αξιοποίηση ιδίων ακινήτων η και τρίτων με σύναψη συμβάσεων Leasing, Franchising,Factoring,μίσθωση, υπεκμίσθωση και άλλους τρόπους. Γ. Ίδρυση υποκαταστημάτων λιανικής η χονδρικής σε άλλες πόλεις. Δ. Διενέργεια και οργάνωση λιανικού εμπορίου και σε άλλους κλάδους του εμπορίου. Ε. Εισαγωγή και εξαγωγή κάθε είδους εμπορευμάτων και γενικά κάθε νόμιμη εμπορική δραστηριότητα.

2. Διόρθωση - Τροποποίηση άρθρ. 34, 37 και όποιου άλλου αναφέρεται σαν εποπτεύουσα αρχή η Δν/ση Εμπορίου Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Διάφορα

Λόγω της διαγραφής της μετοχής της Κωτσόβολος από κάθε δείκτη στον οποίο συμμετέχει σε συνέχεια της από 18/11/2004 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α. για μεταφορά των μετοχών της εταιρίας στην ”Αγορά Β” (”χαμηλής ρευστότητας”) πραγματοποιούνται οι ακόλουθες αλλαγές:

* Η μετοχή της εταιρίας Π. Κωτσόβολος ΑΕΒΕ διαγράφεται από τον δείκτη FTSE/ASE SmallCap 80 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας Πειραιώς Leasing Α.Ε. με συντελεστή στάθμισης 20%.

Η μετοχή της εταιρείας Πειραιώς Leasing Α.Ε. έχει την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ των μετοχών που θα εισαχθούν στον δείκτη FTSE/ASE SmallCap 80 κατά την εφαρμογή της εξαμηνιαίας αναθεώρησης των δεικτών FTSE την 1η Δεκεμβρίου 2004.

* Η μετοχή της εταιρίας Π. Κωτσόβολος ΑΕΒΕ διαγράφεται από τον δείκτη FTSE/ASE 140 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας Πειραιώς Leasing Α.Ε. με συντελεστή στάθμισης 20%.

Η μετοχή της εταιρείας Πειραιώς Leasing Α.Ε. έχει την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ των μετοχών που θα εισαχθούν στον δείκτη FTSE/ASE 140 κατά την εφαρμογή της εξαμηνιαίας αναθεώρησης των δεικτών FTSE την 1η Δεκεμβρίου 2004.

* Η μετοχή της εταιρίας Π. Κωτσόβολος ΑΕΒΕ διαγράφεται από τον δείκτη Παράλληλης Αγοράς και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ.

* Η μετοχή της εταιρίας Π. Κωτσόβολος ΑΕΒΕ διαγράφεται από τον δείκτη Συνολικής Απόδοσης Παράλληλης Αγοράς και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ.

* Η μετοχή της εταιρίας Π. Κωτσόβολος ΑΕΒΕ διαγράφεται από τον δείκτη Λιανικού Εμπορίου και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας Ηλεκτρονική Αθηνών ΑΕΕ.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. της 18/11/2004 και σε εφαρμογή του άρθρου 114 του Κανονισμού Λειτουργίας του Χ.Α, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”Π. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΑΕΒΕ” μεταφέρεται στην ”Αγορά Β” (χαμηλής ρευστότητας).

* Σύμφωνα με την αριθ. 551/01.11.2004 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 160.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ AE” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +12% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 22/11/2004.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v