Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Cosmote, S & B Βιομηχανικά Ορυκτά και Notos Com Συμμετοχές ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου της τρέχουσας χρήσης. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, παρουσιάζει τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2005.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

Στις 11.30 το πρωί, πραγματοποιείται η καθιερωμένη, πριν από την κατάθεση του Προϋπολογισμού, συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την οποία ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα παρουσιάσει εν συντομία τα βασικά σημεία του Προϋπολογισμού για το επόμενο έτος και ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής θα τοποθετηθεί.

Αμέσως μετά ο Προϋπολογισμός θα κατατεθεί από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών στην Πρόεδρο της Βουλής.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, παρουσιάζει τον Κρατικό Προϋπολογισμό για το 2005, στις 13:30 μ.μ., στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Πανεπιστημίου 37).

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Cosmote ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2004.

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια εφαρμογής των αρχών της Εταιρικής Διακυβέρνησης και με σκοπό την ευρεία ενημέρωση των επενδυτών για τις εξελίξεις του Ομίλου και τις προοπτικές του, η Διοίκηση της Νotos Com Συμμετοχές παρουσιάζει τις επιχειρηματικές και οικονομικές εξελίξεις του 9μήνου της χρήσης 2004, καθώς και τις προοπτικές για το έτος σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 12:00 μ.μ., στον 8ο όροφο του Πολυκαταστήματος Notos Galleries Home (Κρατίνου 3-5, Πλατεία Κοτζιά).

Συνεντεύξεις τύπου

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Αμερικής 21A).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Οκτώβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v