Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι μετοχές των εταιριών Υιοί Κατσέλη, Καρέλια και Ακρίτας διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,9, 6,53 και 1 ευρώ αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης που έχει ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για το τραπεζικό σύστημα και συναφή οικονομικά θέματα, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη, και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Γιάννη Κωστόπουλο, στις 10:00 π.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,9 ευρώ (από 1,4 ευρώ).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 1 ευρώ (από 0,5869405 ευρώ).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 6,53 ευρώ (από 4,279 ευρώ).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:00 μ.μ., στην αίθουσα 305Β του υπουργείου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Οκτώβριος).

Αγγλία

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v