Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η Εμπορική τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ οι εταιρίες Γρ. Σαράντης και Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες πραγματοποιούν έκτακτη γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Eκτακτη γενική αυνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην έδρα της εταιρίας, επί της οδού Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Προσθήκη διατάξεων σχετικών με τον σκοπό της εταιρείας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας.

2. Τροποποίηση κανονισμού διάθεσης μετοχών στους εργαζόμενους στην εταιρεία (stock option).

3. Παροχή άδειας της Γενικής Συνελεύσεως κατ’ άρθρο 23 α §2 του ΚΝ 2190/1920 προκειμένου η εταιρεία να συμβληθεί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ Α.Β.Ε.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη

γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στα Βριλήσσια επί της Λεωφόρου Πεντέλης 48, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση των ανωνύμων εταιρειών με τις επωνυμίες ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΕ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΚΡΙΝΟΣ ΑΕ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΒΟΥΡΛΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΕ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ από την Εταιρεία μας καθώς και του κοινού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

2. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης σύμβασης συγχώνευσης.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Εμπορική τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2004.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Σεπτέμβριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Οκτώβριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v