Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Coca Cola ΕΕΕ ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ η Sanyo Συμμετοχική πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της την εκλογή νέου δ.σ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην αίθουσα ”ΔΙΑΣ” του ”Συνεδριακού Κέντρου Καψής”, στο Μαρούσι, Πάρνωνος 10, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων Εταιρικής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με το Ν.3016/2002.

2. Αμοιβές μελών Δ.Σ.

3. Άλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, παρουσιάζει το φορολογικό νομοσχέδιο στις 14:00 μ.μ., στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Coca Cola Ε.Ε.Ε. ανακοινώνει στις 08:30 π.μ. τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2004.

Συνέδρια

Το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών οργανώνει Δορυφορικό Τηλε-Συνέδριο σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, με θέμα: ”Δορυφορικές Εφαρμογές στις Τηλεπικοινωνίες”, στο αμφιθέατρο του υπουργείου. Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιούνται στη Ρώμη και θα μεταδοθούν δορυφορικά από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, μέσω των Αναμεταδοτών του υπουργείου στο δορυφόρο HELLAS SAT, σε πιλοτική βάση. Η εκδήλωση είναι μια πρώτη συνεργασία του ΥΜΕ με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος όπου η χώρα μας γίνεται φέτος πλήρες μέλος.

Συνεντεύξεις τύπου

Οι εταιρίες Delta Singular System Integrator και Singular Software, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου, στις 13:00 μ.μ., στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα ”Ζάππα”, με θέμα: ”Στόχοι και προοπτικές των εταιριών σε συνέχεια της εξαγοράς τους από την GIT Holdings AE”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Κατανομή κονδυλίων.

- Εμπορικό ισοζύγιο (Σεπτέμβριος).

- Συνεδρίαση της νομισματικής επιτροπής FOMC της FED.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Σεπτέμβριος).

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Σεπτέμβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικού εμπορίου (Οκτώβριος).

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Σεπτέμβριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v