Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η Εθνική τράπεζα και η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου. Επίσης, οι εταιρίες New Millenium, Intracom και Αλυσίδα πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

NEW MILLENNIUM INVESTMENTS Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της ”Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ”, επί της Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μετατροπή της Εταιρίας σε αμοιβαίο κεφάλαιο σύμφωνα με το άρθρο 12α ν.1969/91 και λήψη απόφασης για την εξαγορά των μετοχών της Εταιρίας σύμφωνα με την παράγραφο 2 αυτού του άρθρου, άλλως λύση της Εταιρίας και τη θέση της σε εκκαθάριση.

2. Έγκριση εκλογής νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

3. Λοιπά Θέματα και ανακοινώσεις.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της Νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Eταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής με σκοπό την ισόποση επιστροφή κεφαλαίου σε μετρητά στους μετόχους. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας, περί μετοχικού κεφαλαίου. Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε σχέση με την επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών, την αποκοπή του δικαιώματος αυτού, καθώς και την ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού της επιστροφής.

2. Διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3, περί σκοπού, του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Λήψη απόφασης επί του χρονοδιαγράμματος διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Απορροφηθείσας ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε., που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, της 15.10.1999 και μερική αλλαγή της χρήσης αυτών.

4. Χορήγηση ειδικής άδειας, κατ’ άρθρον 23α του Κ.Ν. 2190/20, για τη σύναψη σύμβασης αγοράς μειοψηφικού πακέτου μετοχών θυγατρικών εταιρειών της INTRACOM, από εταιρείες στις οποίες συμμετέχουν μέτοχοι ή/ και Μέλη του Δ.Σ. της Εταιρίας.

5. Άλλες ανακοινώσεις.

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 140 χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διεύρυνση του εταιρικού σκοπού, με την προσθήκη § 6 στο άρθρο 4 με τους εξής σκοπούς: Α. Ανέγερση οικοδομών για ιδιόχρηση η και για πώληση σε τρίτους. Β. Αξιοποίηση ιδίων ακινήτων η και τρίτων με σύναψη συμβάσεων Leasing, Franchising, Factoring, μίσθωση, υπεκμίσθωση και άλλους τρόπους. Γ. Ίδρυση υποκαταστημάτων λιανικής η χονδρικής σε άλλες πόλεις. Δ. Διενέργεια και οργάνωση λιανικού εμπορίου και σε άλλους κλάδους του εμπορίου. Ε. Εισαγωγή και εξαγωγή κάθε είδους εμπορευμάτων και γενικά κάθε νόμιμη εμπορική δραστηριότητα.

2. Διόρθωση - Τροποποίηση άρθρων 34 και 37 και όποιου άλλου αναφέρεται σαν εποπτεύουσα αρχή η Δν/ση Εμπορίου Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Διάφορα

Οι διοικήσεις της Εγνατίας Τράπεζας και του ομίλου International Life διοργανώνουν γεύμα εργασίας για τους εκπροσώπους του Τύπου, στις 13:30, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (αίθουσα ”Golden Room A”).

Η εταιρία Info-Quest πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: ”Ολοκληρωμένες λύσεις Access Infrastructure”, στις 10:00-17:00, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.

Ημερίδες

Ημερίδα με θέμα: ”Η πιστοποίηση στην Ελλάδα του αύριο. Συμβολή στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας” πραγματοποιούν η εταιρία HellasCert και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο Συνεδριακό κέντρο ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, Κ. Πατήσια).

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει στις 16:15 μ.μ. τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2004.

- Η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία (Σεπτέμβριος).

Συνέδρια

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), η Ελληνική Εταιρία Δοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το ALBA και η Λέσχη Επιχειρηματικότητας διοργανώνουν διεθνές συνέδριο επιχειρηματικότητα, με τίτλο: ”Το επιχειρείν θαρσείν χρη”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο ολοκληρώνεται την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Χονδρικό εμπόριο (Σεπτέμβριος).

Αγγλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Σεπτέμβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v