Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Marfin Financial Group με βασικότερο θέμα της τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών. Επίσης, η εταιρία Frigoglass ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24Β, ισόγειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του προσωπικού της Εταιρίας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας.

2. Άλλες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, θα παρευρεθεί, μαζί με το γενικό γραμματέα Καταναλωτή, Αθανάσιο Σκορδά και επιστημονικούς συνεργάτες και συμβούλους τους, στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος (ΟΚΕ), η οποία θα πραγματοποιείται στις 10:00 π.μ., στα γραφεία της (Α. Φραντζή 9, 2ος όροφος) και θα μιλήσει για ”τη στρατηγική της Λισσαβόνας και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”, που είναι και η πρώτη γνωμοδότηση που θα συζητηθεί στην ολομέλεια της ΟΚΕ. Η άλλη γνωμοδότηση της ΟΚΕ αφορά στο σχέδιο νόμου ”Συνήγορος του Καταναλωτή”, το οποίο απέστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης στις 14 Οκτωβρίου 2004.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Frigoglass ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2004.

Οικονομικά στοιχεία

Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Σεπτέμβριος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

- Καταναλωτική πίστη (Οκτώβριος).

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Σεπτέμβριος).

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Λιανικό εμπόριο (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v