Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Delta Project, ενώ η εταιρία Elbisco Συμμετοχών πραγματοποιεί παρουσίαση στα μέλη του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΔΕΛΤΑ PROJECT Α.Β.Ε.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Λεωφ. Ποσειδώνος 51, στο Μοσχάτο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση διαφοροποίησης και χρονικής απόκλισης ως προς τις επιμέρους χρήσεις των αντληθέντων και ιδίων κεφαλαίων του Επενδυτικού Σχεδίου (προγράμματος) της εταιρείας και επικύρωση αυτής.

2. Εγκριση Αναθεώρησης του Επενδυτικού Σχεδίου και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

3. Ειδική έγκριση συμβάσεων που θα καταρτισθούν μεταξύ της Εταιρείας και προσώπων του άρθρου 23α του κ.ν. 2190/1920.

4. Λοιπά Θέματα και ανακοινώσεις.

ΜΕΤΑΛ/ΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Χ. ΡΟΚΑΣ: Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας με θέμα ημερήσιας διάταξης την έκδοση ομολογιακού δανείου.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, μεταβαίνει στην Φρανκφούρτη για να παραστεί, ως επίσημος ομιλητής, σε εκδήλωση που οργανώνει η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank.

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, μεταβαίνει στη Σόφια, προκειμένου να συμμετάσχει στο ”6ο Οικονομικό Forum Ν.Α. Ευρώπης”. Στο Forum αυτό, ο κ. Λιάπης πρόκειται να αναφερθεί στην ανάγκη επιτάχυνσης της κατασκευής των υποδομών μεταφορών στη ΝΑ Ευρώπη, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Παρουσιάσεις

Πραγματοποιείται παρουσίαση της εταιρίας Elbisco Συμμετοχών στα μέλη του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), στις 17:00, στο ξεονοδοχείο Τιτάνια.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Σεπτέμβριος).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v