Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ οι εταιρίες Informatics και Intersonic πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων Αυγούστου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην αίθουσα παρουσιάσεων της Informatics, επί της οδού Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για reverse split της μετοχής.

2. Διάφορα άλλα θέματα αφορώντα στη λειτουργία της εταιρίας.

INTERSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 16:00, στην έδρα (γραφεία και εν γένει εγκαταστάσεις) της θυγατρικής της Ανωνύμου Εταιρείας OPTICAL MEDIA PRODUCTION EUROPE Α.Β.Ε.Ε., ευρισκόμενη στον Δήμο Θηβαίων του Νομού Βοιωτίας και ειδικότερα στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θηβών - Χαλκίδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση υπό της Εταιρείας Ομολογιακού Δανείου Μετατρέψιμου σε Μετοχές της Εταιρείας.

2. Συνταχθέντος υπό του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, έγκριση του Προγράμματος εκδόσεως του Ομολογιακού Δανείου.

3. Διάφορες Ανακοινώσεις.

4. Ο,τιδήποτε ήθελε κατά νόμον προταθεί.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Οικονομικά στοιχεία

Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων (Αύγουστος).

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v