Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμμήνου 2004. Επίσης, η εταιρία ΟΛΠ πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 22.559.780 (ΚΟ) & οι 2.191.192 (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας Πετζετάκις.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΟΛΠ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας (αίθουσα εκδηλώσεων Μεγάρου Διοίκησης ΟΛΠ, Ακτή Μιαούλη-10 Πειραιάς), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Πληροφόρηση των μετόχων επί της οργανωτικής και επιχειρησιακής δραστηριότητας της Εταιρείας.

2. Παροχή αναγκαίων πληροφοριών και διευκρινίσεων προς τους μετόχους σχετικά με τη δημοσιευθείσα λογιστική κατάσταση της Εταιρείας της 30-6-2004.

3. Ορισμός νέου ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Τροποποίηση του Καταστατικού του ΟΛΠ Α.Ε., κυρίως για την εναρμόνιση των άρθρων 8 - 17 αυτού στην ισχύουσα νομοθεσία, και κωδικοποίηση αυτού.

5. Αναδιάρθρωση των αμοιβών του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, χωρίς αύξηση του ανωτάτου ορίου αυτών.

6. Έγκριση εκλογής νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

7. Αγορά ιδίων μετοχών της Εταιρείας για ενδεχόμενη στήριξη της τιμής, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 22.559.780 (ΚΟ) & οι 2.191.192 (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ ΑΕ”, που προέκυψαν από τη μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) και (ΠΑ) μετοχών.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2004 στις 08:30 π.μ.. Στις 10:00 π.μ. πραγματοποιείται παρουσίαση σε αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές στα γραφεία της (Σταδίου 40, 3ος όροφος), ενώ στις 16:00 μ.μ. πραγματοποιείται ενημέρωση διεθνών αναλυτών και επενδυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιασκέψεως, οι λεπτομέρειες της οποίας θα κοινοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Σεπτέμβριος).

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Σεπτέμβριος).

- Έκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές τον χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v