Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Elaphant, Ερμής Επιχειρήσεις Ακινήτων και ΓΕΚ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ELEPHANT Α.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της εταιρίας στον Πειραιά, επί των οδών Φωκαίας - Αιγίνης και Μικράς Ασίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση σύμβασης της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 23 α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920.

ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λεωφ. Μεσογείων 85, 11526 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου κατά το άρθρο 69 παράγραφος 4 του κ.ν. 2190/1920.

2. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά Ευρώ δέκα επτά εκατομμύρια εκατόν ενενήντα επτά χιλιάδες τετρακόσια ένα και εξήντα λεπτά (17.197.401,60) λόγω της συγχώνευσης και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου. 3.Τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας.

4. Τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρείας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρείας.

5. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρείας λόγω της πιο πάνω τροποποίησης των άρθρων 1, 2 και 5 του καταστατικού.

6. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των πληρεξουσίων του σχετικά με τη συγχώνευση.

7. Εξουσιοδότηση μέλους ή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης τροποποιητικής ή μη ή δήλωσης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

ΓΕΚ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λεωφ. Μεσογείων 85, 11526 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.Έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου κατά το άρθρο 69 παράγραφος 4 του κ.ν. 2190/1920.

2. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των πληρεξουσίων του σχετικά με τη συγχώνευση.

3. Εξουσιοδότηση μέλους ή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης τροποποιητικής ή μη ή δήλωσης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Λιανικές πωλήσεις (Σεπτέμβριος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Αύγουστος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Σεπτέμβριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Σεπτέμβριος).

- Κατανομή κονδυλίων (Σεπτέμβριος).

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Αύγουστος).

Κυριακή 17/10

Συνέδρια

Η Αγορά Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνει το Derivatives Forum 2004, που πραγματοποιείται στις 10:00 – 21:00, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη. Το κεντρικό θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι οι μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης και τα παράγωγα προϊόντα επί του FTSE/ASE Mid 40.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v