Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες ΕΥΑΘ και Crown Hellas πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ξεκινά η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της εταιρίας Dixons για την αγορά των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Κωτσόβολος.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο κεντρικό κατάστημα της Εταιρίας, Εγνατία 127, 7ος όροφος, Θεσσαλονίκη, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση όρων της από 27/7/2001 Συμβάσεως μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΕΥΑΘ Παγίων και της Εταιρίας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Θεσσαλονίκης ΑΕ.

CROWN HELLAS CAN Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Πεντελικόν, στην Κηφισιά Αττικής, οδός Δηληγιάννη 66, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αγοράς, αμέσως ή εμμέσως, των μετοχών της Ρουμανικής Εταιρείας CROWNPAK S.R.L.

2. Συζήτηση και ενημέρωση των μετόχων επί διαφόρων θεμάτων και ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Ξεκινά η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της εταιρίας Dixons για την αγορά των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Π. Κωτσόβολος. Η περίοδος αποδοχής θα ολοκληρωθεί στις 11 Νοεμβρίου.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”GLOBAL ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΕΕΧ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +12%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η υπ’ αριθ. 3/216/17.5.2001 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +18%.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του δ.σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με εκπροσώπους του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης, στις 11:30, στα γραφεία του συνδέσμου (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα). Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του World Economic Forum.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Ανεργία (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Αύγουστος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v