Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκποιούνται 4.290 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, ενώ ξεκινά η πληρωμή των τοκομεριδίων της όγδοης τοκοφόρου περιόδου του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου (ΜΟΔ) της εταιρίας Jumbo.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Διάφορα

O Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών διοργανώνει ημερίδα για το ”Μοντέλο Οικονομικής Ανάπτυξης της Φινλανδίας”, στα γραφεία του, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Φινλανδίας. Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιασθούν οι καλές πρακτικές της φινλανδικής οικονομίας, η οποία με στρατηγικές επιλογές και με επενδύσεις σε κρίσιμους κλάδους έχει σημειώσει εξαιρετική πρόοδο τεχνολογικής ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης της έκθεσης φυσικού αερίου AERION 2005, χορηγοί της οποίας είναι η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου ΑΕ (ΔΕΠΑ) και η Εταιρεία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής, πραγματοποιείται εκδήλωση στις 12:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο ”ΤΙΤΑΝΙΑ”, αίθουσα ”Νίκη” (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα). Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της ΔΕΠΑ και της ΕΠΑ, όπου και θα παραθέσουν στοιχεία για τη διείσδυση του φυσικού αερίου στην αστική και βιομηχανική κατανάλωση.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 500/30.09.2004 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 4.290 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΕ” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +12% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του ΧΑ της 11/10/2004.

* Ξεκινά η πληρωμή των τοκομεριδίων της όγδοης τοκοφόρου περιόδου του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου (ΜΟΔ) της εταιρίας Jumbo. Η πληρωμή πραγματοποιείται από τα καταστήματα της Societe Generale.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v