Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Ατλάντικ και Κατσέλης πραγματοποιούν γ.σ., ενώ ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Global Επενδυτικά Κεφάλαια Νέας Ευρώπης στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση των 4.500 ομολογιών του ΜΟΔ της εταιρίας Attica Συμμετοχών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 516, του Δήμου Αλίμου Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Έγκριση επαναδιατύπωσης λογαριασμών των ιδίων Κεφαλαίων των Εταιρικών και Ενοποιημένων Ισολογισμών των ετών 2002 και 2003.

3. Αναπροσαρμογή αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Άλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στη θέση Λουτρό Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής δια καταβολής μετρητών στους μετόχους.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Διάφορα

* Λήγει η περίοδος για την αποδοχή της δημόσιας πρότασης της εταιρίας Ελληνική Τεχνοδομική για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρίας Ρόκας.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ” του Χ.. στον κλάδο ”ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ”, οι 16.341.440 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”GLOBAL ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΕΕΧ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΓΚΝΕΦ”, κωδικό ISIN GRS483003000 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής € 3,22. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Παύει η διαπραγμάτευση των 4.500 Ομολογιών του ΜΟΔ της εταιρίας ”ATTICA ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”, με κωδικό ISIN GRC144001A75, έκδοσης 11/10/2001 (3-ετούς διάρκειας) και διαγράφονται από το Ο.Α.Σ.Η.Σ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία (Αύγουστος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανεργία (Σεπτέμβριος).

- Μισθοδοτικές καταστάσεις εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα (Σεπτέμβριος).

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Αύγουστος).

Γερμανία

-Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Αύγουστος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Αύγουστος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v