Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 3.631.455 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας Χατζηκρανιώτη, που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία για το μήνα Αύγουστο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 3.631.455 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ”ΥΙΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ - ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΕ” που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 6.052.425 (ΚΟ) μετοχές ονομαστικής αξίας € 0,30.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Αύγουστος).

Συνεντεύξεις τύπου

Ενόψει της επέκτασης των καταστημάτων Mothercare στη Ρουμανία, η εταιρία Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας πραγματοποιεί συνάντηση με τους εκπροσώπους του τύπου, στις 12:30 μ.μ., στα γραφεία της (Παστέρ 3, Αμπελόκηποι).

Πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου με κύριο θέμα το νέο φορέα που προκύπτει από την συγχώνευση των δύο εταιριών ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΕΒΕ & FEEDUS AE, στις 13:30, στο ξενοδοχείο Athens Plaza, αίθουσα Atlantic.

Με την ευκαιρία έναρξης της 18ης Διεθνούς Εκθέσεως Πληροφορικής – Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας και του 10ου Συνεδρίου Εφαρμογών Πληροφορικής, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, όπου θα παρουσιαστούν οι προτάσεις και οι δράσεις του ΣΕΠΒΕ προκειμένου η Θεσσαλονίκη να γίνει ένα πραγματικό Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεχνολογίας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Καταναλωτική πίστη (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v