Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Σιδενόρ με βασικό της θέμα την έκδοση ομολογιακού δανείου. Επίσης, η ομοσπονδία εργαζομένων του ΟΤΕ πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στο ξενοδοχείο Presodent, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έκδοση ομολογιακού δανείου.

Διάφορα

Πραγματοποιείται το 3ο Ενεργειακό Συνέδριο της Μαύρης Θάλασσας στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη. Κεντρικός ομιλητής είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Σαλαγκούδης.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ με θέμα ”Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ σχετικά με τις θέσεις του Προέδρου και Δ/ντα Σύμβούλου του ΟΤΕ που αφορούν στα ζητήματα μείωσης προσωπικού, εργασιακών σχέσεων και πορείας της Επιχείρησης”, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία της ομοσπονδίας (Σταδίου 15, 4ος όροφος).

Η FORTHnet πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του νέου της προϊόντος ”ADSL in-a-box” στις 12:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Ledra Marriott (αίθουσα ”Rodos”).

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Ανεργία (Σεπτέμβριος)

Ευρωζώνη

- Ανεργία (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v