Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του ΣΜΕΧΑ για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Παρουσίαση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών Κυριακούλης Ναυτιλιακή στα μέλη του ΣΜΕΧΑ. Ακύρωση 9.380 ιδίων μετοχών της Λύκος.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΣΜΕΧΑ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται σήμερα προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 12.161.667 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 48.646.667 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΥΙΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ - ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ (από 0,75 ευρώ) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 3.631.455 νέες (ΚΟ) μετοχές, στους μετόχους οι οποίοι αντικαθιστούν 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή που κατέχουν με 2,5 νέες. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται η 7/10/2004. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 1,80 ευρώ.

* Εισάγονται σήμερα προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι νέες 4.536 (KO) μετοχές της εταιρίας ”Ο.ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ Α.Β.Ν.Ε.”, που προέκυψαν από μετατροπή ομολογιών του Μετατρέψιμου Ομολογιακού της Δανείου. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 28.530.130 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ.

* Ακυρώνονται και διαγράφονται σήμερα από το Χ.Α. οι 9.380 ίδιες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.”, στα πλαίσια εφαρμογής του άρθρου 16 του Ν. 2190/20. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 17.848.500 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης 0,50 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων (Αύγουστος).

Διάφορα

* Παρουσίαση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών Κυριακούλης Ναυτιλιακή στα μέλη του ΣΜΕΧΑ.

* Ο ΣΒΒΕ πραγματοποιεί σήμερα ημερίδα στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Palace, με θέμα: ”Την ελαχιστοποίηση παραγωγωγής βιομηχανικών αποβλήτων στην πηγή”.

* Στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείται σήμερα 30 Σεπτεμβρίου και αύριο 1η Οκτωβρίου, θα μεταβεί ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αναστάσης Παπαληγούρας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Αύγουστος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Δείκτης καταναλωτικού και επιχειρηματικού κλίματος Σεπτεμβρίου 2004

- Πληθωρισμός Σεπτεμβρίου 2004

Αγγλία

- Παραγωγικότητα 2ου τριμήνου

Γαλλία

- Δείκτης καταναλωτικού κλίματος Σεπτεμβρίου 2004

- Ανεργία και αιτήσεις για εργασία Αυγουστος 2004

- ΑΕΠ 2ου τριμήνου

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης Σεπτεμβρίου 2004

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v