Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.333.854 νέες (ΚΟ) μετοχές της Εργάς, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών. Επίσης, ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Global Επενδυτικά Κεφάλαια Νέας Ευρώπης για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Δημόσιες εγγραφές

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές για την εισαγωγή της εταιρίας Global Επενδυτικά Κεφάλαια Νέας Ευρώπης ΑΕΕΧ στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Διάφορα

- Πραγματοποιείται επανέκδοση του πενταετούς ομολόγου με κουπόνι 3,50%.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.333.854 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΡΓΑΣ ΑΤΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 25.672.390 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης € 0,36.

Συνεντεύξεις τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στις εταιρίες Rilken – Henkel – SRH πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με θέμα: ”Οι θέσεις του σωματείου για την πρόθεση συνεργασίας της Rilken με την Famar και οι επιπτώσεις που θα έχει στις θέσεις εργασίας, αλλά και στην πορεία της Rilken”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (β΄τρίμηνο).

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v