Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Έλτον, ενώ η εταιρία MLS Πληροφορική προχωρά στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2003. Επίσης, ξεκινά η 69η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στο Δήμο Κηφισιάς Αττικής (οδός Ανδρ. Μεταξά, αριθ. 5), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68, 69 έως 77 του Κ.Ν. 2190/1920 ως ισχύουν, των άρθρων 1 έως και 5 του Ν. 2166/1993 και της οικείας χρηματιστηριακής νομοθεσίας και ειδικότερα α) Έγκριση του από 31/12/2003 ισολογισμού μετασχηματισμού της απορροφώμενης εταιρίας ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΕ, β) Έγκριση του από 18/6/2004 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρίας με την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΕ με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, καθώς και έγκριση της αναφερόμενης σε αυτό σχέσης ανταλλαγής μετοχών, γ) Έγκριση της κατ άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Επεξηγηματικής Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου επί του από 18/6/2004 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, δ) Έγκριση της από 28/5/2004 έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφώμενης εταιρίας. και ε) Έγκριση των εκθέσεων των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τις αποτιμήσεις των αξιών των συγχωνευομένων ανωνύμων εταιριών.

2. Αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των Ευρώ 4.309.542 ως εκ της συγχωνεύσεως με την έκδοση 7.182.570 νέων μετοχών και συγκεκριμένα α) κατά ποσό Ευρώ 4.171.851,18 που αντιστοιχεί στο καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της απορροφώμενης εταιρίας ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΕ, αφαιρεθέντος του ποσοστού με το οποίο συμμετέχει σε αυτό η Εταιρία μας, β) κατά ποσό Ευρώ 137.690,82 με κεφαλαιοποίηση μέρους αποθεματικού που προέρχεται από το λογαριασμό Διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο της Εταιρίας.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρίας ως συνέπεια των πιο πάνω αποφάσεων.

4. Χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας μας για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων που θα προκύψουν από τη συγχώνευση.

5. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρίας μας με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρίας ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΕ και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης για το σκοπό αυτό.

6. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας όπως προβεί σε λοιπές ενέργειες που θεωρούνται απαραίτητες για την ολοκλήρωση της ανωτέρω συγχώνευσης.

7. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για την ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν τη σύμβαση με το Σύμβουλο, τη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από το Χρηματιστήριο Αθηνών, την κατάρτιση του Ενημερωτικού Δελτίου, την εισαγωγή ή και διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χ.Α. και κάθε συναφούς θέματος.

8. Έγκριση των μέχρι τώρα πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτών για το σκοπό της συγχώνευσης.

9. Διεύρυνση του εταιρικού σκοπού και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του καταστατικού της Εταιρίας.

10. Μεταφορά της έδρας της Εταιρίας, τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της Εταιρίας.

11. Κωδικοποίηση του καταστατικού της Εταιρίας σε ενιαίο κείμενο μετά τις ως άνω τροποποιήσεις.

12. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

13. Οτιδήποτε άλλο ήθελε νομίμως προταθεί από τους κ.κ. Μετόχους.

Διάφορα

- To πρόγραμμα επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη στις 10,11 και 12 Σεπτεμβρίου του 2004, για την 69η ΔΕΘ, γνωστοποίησε η Κυβέρνηση.

Ειδικότερα, ο κ. Καραμανλής την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα παρεβρεθεί στα εγκαίνια του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, στις 8 μ.μ. στη τελετή εγκαινίων της 69ης ΔΕΘ, στον συνεδριακό κέντρο ” Ι. Βελλίδης” και τέλος στις 9.30 μ.μ. θα παρεβρεθεί στην επίσημη δεξίωση του Γ’ Σώματος Στρατού.

Το Σάββατο στις 11 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί το Κτίριο Διοίκησης ΔΕΘ και στους εκθεσιακούς χώρους της 69ης ΔΕΘ στις 10.30 π.μ., ενώ στις 12.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση με Παραγωγικούς Φορείς της Θεσσαλονίκης στο Ξενοδοχείο ”Μακεδονία Παλλάς” και η ημέρα θα κλείσει με επίσημο δείπνο στις 8.30 μ.μ. προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο ”Ι. Βελλίδης”.

Τέλος, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 1 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο ”Ι. Βελλίδης”, ενώ στις 2.30 μ.μ. θα δωθεί δεξίωση προς τιμήν των ΜΜΕ.

Καταβολή μερισμάτων

M.L.S ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: 0,013 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εθνικών λογαριασμών (β΄τρίμηνο).

Διεθνείς εξελίξεις

Διάφορα

- Πραγματοποιείται συνεδρίαση του Άτυπου Συμβουλίου Eurogroup.

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιούλιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Αύγουστος).

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιούλιος).

Σάββατο 11/9

Διάφορα

- Συνεδριάζει το Άτυπο συμβούλιο Ecofin στο Scheveningen της Ολλανδίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v