Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των δικαιωμάτων (ΑΣΠΤΔ) της Aspis Bank, συμμετοχής στην πρόσφατη AMK με καταβολή μετρητών. Επίσης, επαναληπτική γ.σ. πραγματοποιεί η εταιρία Π & Κ, ενώ οι εταιρίες Γενέρ, Ιντραμέτ, Delta Project, Μύλοι Κεπενού, Αφοί Κορδέλλου και Καρέλια προχωρούν στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2003.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

Π&Κ Α.Ε.Ε.Χ.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00 στα γραφεία της Εταιρίας στην Αθήνα και στον τρίτο όροφο του επί της οδού Μιχαλακοπούλου αρ. 91 Μεγάρου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μετατροπή της εταιρίας σε αμοιβαίο κεφάλαιο σύμφωνα με το άρθρο 12α ν. 1969/91 και λήψη απόφασης για την εξαγορά των μετοχών της εταιρίας σύμφωνα με την παράγραφο 2 αυτού του άρθρου, άλλως λύση της εταιρίας και θέση της σε εκκαθάριση.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των δικαιωμάτων (ΑΣΠΤΔ) της εταιρίας ”ASPIS BANK ΑΤΕ”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 30/8/2004.

Kαταβολή μερισμάτων

ΓΕΝΕΡ: 0,01 ευρώ.

ΙΝΤΡΑΜΕΤ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: 0,06 ευρώ.

ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ: 0,208 ευρώ.

ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ: 0,05 ευρώ.

ΑΦΟΙ ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ: 0,02 ευρώ.

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: 2,2 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές (Ιανουάριος – Ιούνιος 2004).

Παρουσιάσεις

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Σπύρος Παπαδόπουλος και ο ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα, Σπύρος Ευσταθόπουλος παρουσιάζουν στις 12:00 μ.μ., στο υπουργείο Ανάπτυξης (αίθουσα τύπου), την ολοκληρωμένη μελέτη - πρόταση της Ομάδας Εργασίας, η οποία είχε συγκροτηθεί για την απλοποίηση του θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης των μεταποιητικών επιχειρήσεων.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Ιούλιος).

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Ιούλιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v