Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες ΕΧΑΕ και Frigoglass ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου 2004 και η Τράπεζα Αττικής πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην Αθήνα, στην αίθουσα ΒΙΚΕΛΑ, του ισογείου του επί της οδού Ακαδημίας 54 κτιρίου της Τράπεζας Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση εκλογής μελών του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

2. Ακύρωση ιδίων μετοχών, που αποκτήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.5 του κ.ν. 2190/1920, με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας. Σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και κωδικοποίηση αυτού.

3. Καθορισμός αμοιβής μελών Audit Committee.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 13.404.440 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΙΟΝΙΚΗ (ΞΕΝ/ΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ)”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων (ΚΑ) μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 13.404.440 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 24.556.127 (ΚΟ) & 9.822.345 (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.”, που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων (ΚΑ) & (ΠΑ) μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 24.556.127 (ΚΟ) & 9.822.345 (ΠΟ) μετοχές.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες ΕΧΑΕ και Frigoglass ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Τιμές εισαγωγών και εξαγωγών (Ιούλιος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Ιούνιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Λιανικές πωλήσεις (Ιούλιος).

Γερμανία

- ΑΕΠ β’ τριμήνου

Γαλλία

- ΑΕΠ β’ τριμήνου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v