Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Ελληνικά Πετρέλαια και Hyatt ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2004, ενώ γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν σήμερα οι εταιρίες Σελόντα, Π & Κ ΑΕΕΧ και Vivere. Επίσης, αποκόπτεται το δικαίωμα μερίσματος για την Sex Form (0,028 ευρώ), έναρξη πληρωμής του μερίσματος της Hitech (0,05 ευρώ).

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

SEX FORM: 0,028 ευρώ.

Καταβολή μερισμάτων

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: 0,05 ευρώ

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα, η επωνυμία της εταιρίας ”MICROMEDIA – ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε.” αλλάζει σε ”ELEPHANT ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, με διακριτικό τίτλο ”ELEPHANT A.E.”.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.: 2η Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της Λεωφόρου Συγγρού 231, στον Δήμο Ν. Σμύρνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών της Εταιρίας με την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών, στο προσωπικό της του Ομίλου, στον Πρόεδρο, το διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του ΔΣ της, που αποφασίσθηκε στην Γενική συνέλευση της 8.12.2000, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.9 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

Π & Κ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 91, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μετατροπή της εταιρίας σε αμοιβαίο κεφάλαιο σύμφωνα με το άρθρο 12α ν. 1969/91 και λήψη απόφασης για την εξαγορά των μετοχών της εταιρίας σύμφωνα με την παράγραφο 2 αυτού του άρθρου, άλλως λύση της εταιρίας και θέση της σε εκκαθάριση.

VIVERE Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Αγρίνιο (Πλατεία Παναγοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 13α του ΚΝ 2190/1920 λόγω μερικής κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

2. Προσαρμογή Πίνακα Χρήσης Αντληθέντων Κεφαλαίων της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

3. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο.

4. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις επ’ αυτών.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Ελληνικά Πετρέλαια και Hyatt ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2004.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Ιούνιος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Κατανομή κονδυλίων (Ιούλιος).

Αγγλία

- Ανεργία Ιουλίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v