Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς, Coca – Cola και Cosmote ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2004, ενώ οι εταιρίες ΕΥΔΑΠ, Ασπίς Πρόνοια και Εβροφάρμα πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΥΔΑΠ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Ωρωπού 156, Γαλάτσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Στρατηγική Ανάπτυξης - Στόχοι Εταιρείας. 2. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την ίδρυση θυγατρικών εταιρειών.

3. Μέτρα για την οικονομική ανασυγκρότηση της Εταιρείας και παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίησή τους.

4. Έγκριση κατάρτισης συμβάσεων κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920.

5. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, επί της οδού Λ. Κηφισίας 62, Μαρούσι (8ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, δια μεταβολής της ονομαστικής αξίας της μετοχής, προς το σκοπό συμψηφισμού ζημιών.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας δια καταβολής μετρητών και έκδοση νέων μετοχών.

3. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην Αλεξανδρούπολη, στα γραφεία της εταιρίας, στο 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών. 2. Τροποποίηση των άρθρων 5 (περί μετοχικού κεφαλαίου), 6 (περί εκτάκτων αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου, εκδόσεως ομολογιακού δανείου, δικαιώματος προτίμησης κλπ), 20 και 22 (περί Γενικής Συνελεύσεως) και 32 (γενική διάταξη) του καταστατικού.

3. Έγκριση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

Καταβολή μερισμάτων

ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ: 0,03 ευρώ.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ: 0,3 ευρώ

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς, Coca – Cola και Cosmote ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2004.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Προκαταρκτικά στοιχεία παραγωγικότητας (β΄τρίμηνο).

- Συνεδρίαση της νομισματικής επιτροπής (FOMC) της FED.

Γερμανία

- Εμπορικό Ισοζύγιο Ιουνίου

Γαλλία

- Βιομηχανική Παραγωγή Ιουνίου

Αγγλία

- Εμπορικό Ισοζύγιο Ιουνίου

- Πληθωρισμός Ιουλίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v