Η ατζέντα της Πέμπτης

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου. Επίσης, η εταιρία ΕΡΓΑΣ πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές των εταιριών Ιονική Ξενοδοχειακή, Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, καθώς και οι (ΚΑ) και (ΠΑ) μετοχές της Κεράνης διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΡΓΑΣ Α.Τ.Ε.: 2η Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:30, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, στην Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου 114, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη αποφάσεως για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών που προήλθαν από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

2. Λήψη αποφάσεως για μείωση του Μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με σκοπό τον συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων, με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής.

3. Λήψη αποφάσεως για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους.

4. Λήψη αποφάσεως για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση νέων μετοχών και καταβολή μετρητών.

5. Τροποποίηση του περί Κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.

6. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της εταιρείας που αφορά το Σκοπό αυτής καθώς και του άρθρου 11 που αφορά την Διοίκηση αυτής.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ” διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 8,63 ευρώ.

* Οι (ΚΑ) & (ΠΑ) μετοχές της εταιρίας ”ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,50 (από € 2,05).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ ΑΒΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,60 (από € 0,37).

* Η επωνυμία της εταιρίας ”ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΕ” αλλάζει σε ”Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, με διακριτικό τίτλο ”Logismos αε”. Ξενόγλωσσα η επωνυμία της εταιρίας θα αποδίδεται ως ”Logismos INFORMATION SYSTEMS SOCIETE ANONYME” και ο διακριτικός τίτλος ως ”Logismos sa”.

Καταβολή μερισμάτων

ΓΕΚ: 0,18 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου 2004.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούνιος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v