Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Δίας Επενδυτική πραγματοποιεί γ.σ., ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 9.375.000 νέες (ΚA) μετοχές της εταιρίας Delta Project, που προέκυψαν από το πρόσφατο split μετοχών. Επίσης, οι εταιρίες Ατλάντικ και Medicon Ελλάς ξεκινούν την καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2003.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στην έδρα της (Βουκουρεστίου 16, Αθήνα), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από το αποθεματικό υπέρ το άρτιο.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων χρήσεων και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 9.375.000 νέες (ΚA) μετοχές της εταιρίας ”ΔΕΛΤΑ PROJECT AE” που προέκυψαν από το πρόσφατο split μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 12.500.000 (ΚA) μετοχές, ονομαστικής αξίας € 0,30.

Καταβολή μερισμάτων

ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ: 0,01 ευρώ.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ & ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS: 0,35 ευρώ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούνιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Ιούλιος).

Γερμανία

- Ανεργία (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Στοιχεία λιανικού εμπορίου (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v