Η ατζέντα της Πέμπτης

Η Εθνική τράπεζα και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τα αποτελέσματά τους για το α΄εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης. Επίσης, η εταιρία Πετζετάκις πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ ξεκινά η καταβολή μερίσματος για τους μετόχους της εταιρίας Τζιρακιάν Προφίλ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.: Α/ Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1-3, στη Γλυφάδα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή δικαιώματος ψήφου στις προνομιούχες μετοχές και τροποποίηση των άρθρων 5 και 9 του καταστατικού, καθώς και κάθε συναφούς διάταξης.

2. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης σε μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

3. Έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 60.500.000 Ευρώ, σύμφωνα με το Ν. 3156/2003.

Β/ Β’ Επαναληπτική ειδική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1-3, στη Γλυφάδα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης σε μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

2. Έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 60.500.000 Ευρώ, σύμφωνα με το Ν. 3156/2003.

Εταιρικές πράξεις

* Ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας ”ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΕ” αλλάζει σε ”ΙΝΤRΑΚΑΤ” (από ”INTRACOM ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ”).

Καταβολή μερισμάτων

ΣΩΛΗΝ. Λ.ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ: 0,02 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η Εθνική τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου για την τράπεζα και τον όμιλό της.

- Η εταιρία ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα για το α΄εξάμηνο του 2004.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Μαρίνα Ζέας πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30μ.μ., στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Ζέας, με θέμα την εξέλιξη του επενδυτικού προγράμματος στην Ολυμπιακή Μαρίνα της Ζέας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη κόστους απασχόλησης (β΄τρίμηνο).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v