Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Μηχανική και Informatics πραγματοποιούν γ.σ., ενώ οι Blue Star Ferries και Attica Group προχωρούν στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2003. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 3.523.148 νέες (ΚΟ) μετοχές της Alpha Trust Ανδρομέδα, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην αίθουσα παρουσιάσεων της εταιρίας, επί της οδού Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αγορά Ιδίων Μετοχών.

2. Επαναπροσδιορισμός της τιμής διάθεσης της μετοχής από άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (Stock Options).

3. Διάφορα άλλα θέματα αφορώντα στη λειτουργία της εταιρίας.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής (οδός Μ. Αλεξάνδρου 91 και 25ης Μαρτίου, ισόγειος όροφος, Αίθουσα Συνελεύσεων), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη αποφάσεως για την αγορά, μέσω του Χ.Α., ιδίων κοινών μετοχών της Εταιρείας, μέχρι ποσοστού 7,5% του συνόλου των κοινών μετοχών της Εταιρείας, όταν αυτό απαιτείται για την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής των, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος, εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο Δ.Σ. της Εταιρείας για την τήρηση των νομίμων διατυπώσεων προς τούτο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον νόμο (άρθρο 16§§5 επ. του κ.ν.2190/1920, όπως ισχύει).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 3.523.148 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ALPHA TRUST – ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ALPHA TRUST ASSET MANAGER FUND AEEX”. Το νέο σύνολο μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 28.658.808 (ΚO) μετοχές.

Καταβολή μερισμάτων

ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΡΙΝΤΖΗ: 0,0362 ευρώ.

ATTICA GROUP: 0,0558 ευρώ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιούνιος).

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Ιούνιος).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Ιούνιος).

Ευρωζώνη

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Μάιος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v