Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 46.044.534 (KO) μετοχές της εταιρίας Σωληνουργεία Κορίνθου, που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, ενώ οι μετοχές των Centric Multimedia και Ιασώ διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος. Επίσης, οι Αλουμίνιο της Ελλάδος, ΟΛΘ και Κλουκίνας - Λάππας ξεκινούν την καταβολή μερίσματος για το 2003.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

CENTRIC MULTIMEDIA: 0,04 ευρώ.

ΙΑΣΩ: 0,12 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 46.044.534 (KO) μετοχές της εταιρίας ”ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 82.780.134 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας € 0,78.

* Η επωνυμία της εταιρίας ”ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΡΙΝΤΖΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΕ” αλλάζει σε ”BLUE STAR NAYTIΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, με διακριτικό τίτλο ”ΒLUE STAR GROUP”. Ξενόγλωσσα η επωνυμία της εταιρίας θα αποδίδεται ως ”BLUE STAR MARITIME SA”.

Καταβολή μερισμάτων

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 0,3 ευρώ.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 0,16 ευρώ.

Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ: 0,36 ευρώ.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Έμφασις Συστήματα Πληροφορικής πραγματοποιεί παρουσίαση στις 12:00, στα γραφεία της (Λεωφ. Ιωνίας 36, Άλιμος).



Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Ιούνιος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Μάιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούνιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (β΄τρίμηνο)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v