Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Αλυσίδα πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ η εταιρία Κρι - Κρι προχωρά στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2003. Επίσης, πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα το επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στον κλάδο των κατασκευών μετά το 2004.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.: Α/ Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 140 χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εικοστής εταιρικής χρήσης 1.1. έως 31.12.2003 μετά των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών (ορκωτών).

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1.1. έως 31.12.2003.

3. Εκλογή νέου Δ.Σ και καθορισμός εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών σύμφωνα με τον ν. 3016/2002.

4. Έγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ που απασχολούνται στην εταιρία και προέγκριση για την επόμενη χρήση.

5. Έγκριση αμοιβών ορκωτών ελεγκτών για χρήση 2003.

6. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για την χρήση 2004 και καθορισμός αμοιβής τους.

7. Διεύρυνση εταιρικού σκοπού.

8. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Β/ Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 140 χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση επί των αποφάσεων που έλαβε η συνέλευση των κατόχων κοινών μετοχών.

2. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του ΧΑ (Σοφοκλέους 10).

Ημερίδες

Το Ινστιτούτο Οικονομίας Κατασκευών (ΙΟΚ) πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα: ”Το επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στον κλάδο των κατασκευών μετά το 2004”, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Καταβολή μερισμάτων

ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ: 0,103 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Μάιος).

Παρουσιάσεις

Ο υπουργός Τουρισμού, Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποιεί παρουσίαση της πρότασης για τη νέα αντίληψη και το πλαίσιο της τουριστικής προβολής της χώρας μας, στις 19:45 μ.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Blaupunkt πραγματοποιεί εκδήλωση τύπου για την παρουσίαση των συστημάτων πλοήγησης αυτοκινήτου της εταιρίας, στις 21:00, στο εστιατόριο ”Vive Mar” (Λ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v