Η ατζέντα της Παρασκευής

Επαναληπτική έκτακτη γ.σ. πραγματοποιεί η εταιρία Γρηγόρης με βασικότερο θέμα της τη λήψη απόφασης για την έκδοση ομολογιακού δανείου. Επίσης, οι μετοχές των MLS Πληροφορική και Υγεία διαπραγματεύονται χωρίς το δικαιώμα μερίσματος για το 2003, ενώ ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Δέλτα Βιομηχανία Παγωτού και της Τιτάν.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: 0,013 ευρώ.

ΥΓΕΙΑ: 0,03 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.; Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Άλιμο Αττικής, επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου 8, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την έκδοση ομολογιακού δανείου με ομολογίες μετατρέψιμες σε μετοχές.

2. Τροποποίηση άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας - προσθήκη εμπορικού αντικειμένου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.917.494 νέες (ΚA) μετοχές της εταιρίας ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΑΕ που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 21.092.430 (ΚΑ) μετοχές ονομαστικής αξίας ευρώ 0,60.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 38.181.932 νέες (ΚΟ) και 3.784.480 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, που προέκυψαν από το πρόσφατο split μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 76.363.864 (ΚΟ) & 7.568.960 (ΠΟ) μετοχές, ονομαστικής αξία μετοχής ευρώ 2,00.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων (Απρίλιος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Μισθοδοτικές καταστάσεις εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα (Ιούνιος).

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούνιος).

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Μάιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v