Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Ελβάλ, Ετέμ, ΟΛΘ, Lamda development, Μινέρβα και Κεράνης Συμμετοχών πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ η εταιρία Ελινόϊλ προχωρά στην καταβολή μερίσματος 0,12 ευρώ για τη χρήση του 2003. Επίσης, το ΧΑ σε συνεργασία με την Ένωση Εισηγμένων Εταιριών διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης των δημοσίων λειτουργών και των εκπροσώπων των εισηγμένων εταιριών για τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Υπόλοιπο μερίσματος 0,14 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΒΑΛ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα.

ΕΤΕΜ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα.

Ο.Λ.Θ. Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στη Θεσσαλονίκη, στην Αποθήκη Δ, Α’ Προβλήτα Λιμένος.

LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46.

ΑΦΟΙ Ι.&Β. ΛΑΔΕΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΝΕΡΒΑ: Τακτική ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην έδρα της, στο 6ο Χιλιόμετρο της δημοσίας οδού Θεσσαλονίκης- Ωραιόκαστρου.

ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.: A’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00 για τους κατόχους κοινών μετοχών, και ώρα 14:30 για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών, στην έδρα της εταιρίας, στον Πειραιά Αττικής, οδός Αθηνών 39, 1ος όροφος.

Ημερίδες

Πραγματοποιείται ημερίδα ενημέρωσης των δημοσίων λειτουργών και των εκπροσώπων των εισηγμένων εταιριών για τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ), στις 13:00, στην ιστορική αίθουσα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με συνδιοργάνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών. Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Αδάμ Ρεγκούζας και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιάννης Παπαθανασίου, ενώ πρόκειται να συμμετάσχουν Γενικοί Γραμματείς και δημόσιοι λειτουργοί και στελέχη από το Δημόσιο Τομέα, όπως τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης αλλά και στελέχη των φορολογικών αρχών και διοικητικών δικαστηρίων, όπου μαζί με τους εκπροσώπους των εισηγμένων εταιριών είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι για τον τρόπο εφαρμογής των ΔΠΧΑ.

Καταβολή μερισμάτων

ΕΛΙΝΟΪΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ: 0,12 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο όμιλος εταιριών Γερμανός και το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος ανακύκλωσης καταναλωτικών μπαταριών DIASBAT, στις 12:30, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ”Ολυμπία”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάϊος).

- Κατασκευές νέων κατοικιών (Μάϊος).

- Έκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές τον χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

Αγγλία

- Ποσοστό ανεργίας (Μάϊος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάϊος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v