Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Σιδενόρ, Σωληνουργεία Κορίνθου και Notos Com Συμμετοχές πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Μπαλλής Χημικά είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:30, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα.

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.: Τακτική γενική αυνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα.

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην Κηφισιά, στην έδρα της εταιρίας, οδός Μενεξέδων 6.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΜΠΑΛΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΒΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ, με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,30 (από € 0,73) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά μετοχή (split). Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των ανωτέρω νέων μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται η 21/6/2004. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 4,04 ευρώ.

Καταβολή μερισμάτων

ΤΙΤΑΝ: 0,95 ευρώ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Απρίλιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάϊος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάϊος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v