Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Γαλαξίδι Ιχθυοκαλλιέργειες, Ευρωπαϊκή Πίστη και Nexus Επενδυτική πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ η Εμπορική τράπεζα προχωρά στην καταβολή μερίσματος 0,5 ευρώ. Επίσης, εκποιούνται 430 (ΚΟ) μετοχές της EFG Eurobank Ergasias.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: 0,01 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Γαλαξίδι, στη θέση Ανεμοκάμπι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση της Έκθεσης Διαχείρισης του Δ.Σ. καθώς και των εκθέσεων των Ορκωτών Ελεγκτών για τις Οικονομικές Καταστάσεις που αφορούν την εταιρική Χρήση 2003.

2. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2003 και έγκριση διάθεσης αποτελεσμάτων και καταβολής μερίσματος Euro 0,02 (δύο λεπτά) ανά μετοχή.

3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την Εταιρική Χρήση 2003 σύμφωνα με το άρθρο 35 του Κ.Ν.2190/1920.

4. Λήψη απόφασης για την παροχή αμοιβών και εξόδων παράστασης στα μέλη του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση 2004.

5. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2004 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6. Καθορισμός και έγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2004 για τις παρεχόμενες από αυτά υπηρεσίες στην εταιρία.

7. Λήψη απόφασης αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας με σκοπό τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους μέχρι του ποσοστού 10% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920 ως ισχύει.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας για τη χρήση 2003 μετά των επ’ αυτών Εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών, καθώς και των ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων για την χρήση 2003 μετά των επ’ αυτών Εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από πάσης ευθύνης για την υπόλογο χρήση.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2004.

4. Έγκριση περιεχομένου Συμβάσεων Μελών του Δ.Σ.

5. Προέγκριση περιεχομένου Συμβάσεων μελών του Δ.Σ.

6. Έγκριση έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου.

7. Διάφορες ανακοινώσεις.

NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, οδός Ξενοφώντος 14 - Αθήνα, 1ος όροφος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας για κάλυψη ζημιών με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 320/26.05.2004 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 430 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”TΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +12% και κατώτατο -3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 7/6/2004.

Καταβολή μερισμάτων

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 0,5 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Απρίλιος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v