Η ατζέντα της Τετάρτης

Η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα για το α΄τρίμηνο του 2004, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 220 (KO) & 120 (ΠΟ) μετοχές της Εγνατία τράπεζα. Επίσης, οι εταιρίες Εθνική τράπεζα και Goody’s προχωρούν στην αποκοπή μερίσματος 0,65 και 0,40 ευρώ αντίστοιχα, για τη χρήση του 2003.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 0,65 ευρώ.

GOODY’S: 0,40 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ: Α/ Ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 16:30, στα Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης του Συγκροτήματος, Οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Λευκωσία, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εξέταση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οικονομικών Καταστάσεων 2003.

2. Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Καθορισμό της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Επαναδιορισμό των ελεγκτών και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους.

Β/ Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, αμέσως μετά τη λήξη της ετήσιας γενικής συνέλευσης, στα Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης του Συγκροτήματος, Οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Λευκωσία, για εξέταση και έγκριση του ακόλουθου ειδικού ψηφίσματος: Ειδικό ψήφισμα: ”Όπως το όνομα της Εταιρίας αλλάξει από ”Τράπεζα Κύπρου Λίμιτεδ” σε ”Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ” στα ελληνικά και ”Bank of Cyprus Public Company Ltd” στα αγγλικά.

Διάφορα

Με αφορμή τη έκδοση της μελέτης ”Η επίπτωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στην ανταγωνιστικότητα”, το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) πραγματοποιεί εκδήλωση στις 18:00, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ”Ολυμπία”).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 220 (KO) & 120 (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή ισάριθμων ομολογιών από το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο (Μειωμένης Εξασφάλισης) έκδοσης 2002. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της Τράπεζας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 85.190.509 (ΚΟ) & 10.166.154 (ΠΟ) μετοχές.

* Η επωνυμία της εταιρίας ”ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΕΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ” αλλάζει σε ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ REAL ESTATE AE ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ”, με διακριτικό τίτλο ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ REAL ESTATE”.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα α΄τριμήνου του 2004.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται τριήμερο συνέδριο του Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα τις εξελίξεις αναφορικά με τις τιμές των πετρελαιοειδών, στις 13:45, στα γραφεία της ( Αμαλίας 54, 2ος όροφος).

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (Α΄τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v