Η ατζέντα της Πέμπτης

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias και η εταιρία Cosmote ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για το α΄τρίμηνο του 2004, ενώ οι εταιρίες Delta Singular και Nexus Επενδυτική πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, η εταιρία Ικτίνος Ελλάς πραγματοποιεί παρουσίαση στα μέλη του ΣΜΕΧΑ με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση για την πορεία της, καθώς και τις προοπτικές της για την τρέχουσα χρήση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

ALTIUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ: 0,10 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΕΛΤΑ SINGULAR A.E.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στο Κρυονέρι Αττικής, στα γραφεία του υποκαταστήματος της εταιρίας, Στρατοπέδου ΑΒΥΠ 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της χρήσεως 1/1/2003- 31/12/2003 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού.

2. Υποβολή προς έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας της χρήσεως 1/1/2003- 31/12/2003 μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού.

3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη για τη χρήση 1/1/2003-31/12/2003.

4. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτού, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη χρήση του έτους 2004 και έγκριση της αμοιβής του.

5. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, χρήσεως 1/1/2003- 31/12/2003 και καθορισμός του ύψους της αμοιβής των και των λοιπών αποζημιώσεων για το έτος 2004.

6. Απόφαση για τη χορήγηση εξουσιοδoτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας για την παροχή εγγυήσεων προς την τράπεζα Alpha Bank, υπέρ θυγατρικών της εταιριών.

7. Έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως και της Πράξεως Αποσχίσεως του Κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής, που η Εταιρία εισφέρει στην ”Grafo Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρία Επεξεργασίας Χάρτου και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Η/Υ”. Ορισμός εκπροσώπων της Εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως, δηλώσεως ή ανακοινώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

8. Έγκριση, κατ’ Αρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, του Σχεδίου Συμβάσεως και της Πράξεως Αποσχίσεως του Κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής, που η Εταιρία εισφέρει στην ”Grafo Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρία Επεξεργασίας Χάρτου και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Η/Υ”.

9. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων του για την απόσχιση του Κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής και την εισφορά του στην ”Grafo Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρία Επεξεργασίας Χάρτου και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Η/Υ’’.

10. Έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως και της Πράξεως Αποσχίσεως του Κλάδου Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, που η Εταιρία εισφέρει στην ”One World Ανώνυμος Εταιρεία Υπηρεσιών Διαδικτύου”. Ορισμός εκπροσώπων της Εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως, δηλώσεως ή ανακοινώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

11. Έγκριση, κατ’ Αρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, του Σχεδίου Συμβάσεως και της Πράξεως Αποσχίσεως του Κλάδου Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, που η Εταιρία εισφέρει στην ”One World Ανώνυμος Εταιρεία Υπηρεσιών Διαδικτύου”.

12. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων του για την απόσχιση του Κλάδου Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων και την εισφορά του στην ”One World Ανώνυμος Εταιρεία Υπηρεσιών Διαδικτύου”.

13. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Athens Electra, Ερμού 5, Αθήνα, αίθουσα Electra, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας για κάλυψη ζημιών με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η τράπεζα EFG Εurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου του 2004.

Η εταιρία Cosmote ανακοινώνει τα αποτελέσματα για το α΄τρίμηνο του 2004.

Παρουσιάσεις

Στο πλαίσιο του προγράμματος των εταιρικών παρουσιάσεών της για τη χρήση του 2004, η εταιρία Ικτίνος Ελλάς πραγματοποιεί παρουσίαση στα μέλη του ΣΜΕΧΑ, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Σκοπός της παρουσίασης είναι η λεπτομερής ενημέρωση των μελών του ΣΜΕΧΑ σχετικά με την πορεία των εργασιών της εταιρίας, καθώς και για τις προοπτικές και τους στόχους αυτής για την χρήση 2004.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Λιανικές πωλήσεις (Απρίλιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Απρίλιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Απρίλιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α΄τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δημοσιεύει το μηνιαίο της report (Μάϊος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v