Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Εμπορική τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου, ενώ η Altius Επενδυτική πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, η εταιρία Βασιλόπουλος προχωρά στην αποκοπή μερίσματος 0,24 ευρώ. Στο διεθνή χώρο, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ: 0,24 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ALTIUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Τitania Hotel (αίθουσα Πλάτων), οδός Πανεπιστημίου 52, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης από 1/1/2003 μέχρι 31/12/2003 μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσης 2003.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την υπό κρίση εταιρική χρήση. 4. Έγκριση αμοιβών/ αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2003 και προέγκριση αυτών για τη χρήση 2004.

5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2004 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6. Έγκριση σύμβασης κατ’ άρθρο 23α παρ. 2 Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

7. Άλλες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Το τμήμα υποστήριξης επενδυτικού κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του ΧΑ (Σοφοκλέους 10).

Συνεντεύξεις τύπου

Η Εμπορική Τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου 2004, σε σχετική συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιείται στις 12:00, στο κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1).

Το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός και η Kodak (Near East) Inc. πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου, στις 12:30, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ”Ολυμπία III”).

Με την ευκαιρία της έκδοσης του 17ου τεύχους της περιοδικής έκθεσης για την Οικονομία και τον Τουρισμό, το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών & Προβλέψεων (ΙΤΕΠ), πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:00, στα γραφεία του ΙΤΕΠ (Σταδίου 24).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

- Κατανομή κονδυλίων (Απρίλιος).

Αγγλία

- Ανεργία (Απρίλιος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Μάρτιος).

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α΄τρίμηνο).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Απρίλιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικού εμπορίου (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v