Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες ΑΒ Βασιλόπουλος, Panafon Vodafone και Nexans Ελλάς πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ η Ίλυδα προχωρά στην αποκοπή μερίσματος 0,06 ευρώ για τη χρήση του 2003. Επίσης, πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΙΛΥΔΑ ΑΕ: 0,06 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:30, στο χώρο της ΑΙΓΛΗΣ, Κήπος Ζαππείου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της 31ης Δεκεμβρίου 2003 μετά από ακρόαση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πιστοποιητικού του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 01.01.2003 έως 31.12.2003.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο της χρήσης 2004 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

4. Έγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 24 του Κ.Ν. 2190/20.

5. Έγκριση αμοιβής παροχής Υπηρεσιών Delhaize Group S.A. σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/20.

6. Τροποποίηση του άρθρου 2 περί σκοπού του Καταστατικού της Εταιρίας, του άρθρου 28 του Καταστατικού της Εταιρίας όσον αφορά τις τροποποιήσεις του Καταστατικού και των άρθρων 15, 22 και 28 του Καταστατικού της Εταιρίας προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο να εκδίδει ομολογιακά δάνεια σύμφωνα με το Ν. 3156/03.

NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1.1. -- 31.12.2003.

2. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1 Ιανουαρίου 2003 έως 31 Δεκεμβρίου 2003 και των εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή.

3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των ετησίων οικονομικών καταστάσεων και της εν γένει διοίκησης και διαχείρισης της άνω χρήσης 1.1. - 31.12.2003.

4. Εκλογή ελεγκτών (τακτικών/αναπληρωματικών) για την χρήση από 1 Ιανουαρίου 2004 έως 31 Δεκεμβρίου 2004 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

5. Έγκριση διανομής μερίσματος στους μετόχους.

6. Έγκριση καταβληθεισών αμοιβών και δαπανών και καθορισμός καταβλητέων αμοιβών και δαπανών των μελών του Δ.Σ.

7. Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 44, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή έδρας της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής.

2. Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.

Διάφορα

- Πραγματοποιείται δημοπρασία 3ετών ομολόγων.

Ημερίδες

Το Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΙΟΔ) της ΕΕΔΕ, διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: ”Σύγχρονες μορφές εταιρικής χρηματοδότησης - Επιχειρηματικοί κίνδυνοι και νέα προϊόντα επενδυτικής τραπεζικής - Τραπεζικά ομόλογα - Τιτλοποίηση απαιτήσεων κ.λπ.”, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Μάρτιος).

Διεθνείς εξελίξεις

* Συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το συμβούλιο ECOFIN.

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάρτιος).

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάρτιος).

Γερμανία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Μάρτιος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v