Η ατζέντα της Παρασκευής

Ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία για το μήνα Μάρτιο. Επίσης, ολοκληρώνεται το 9ο Banking Forum, με τίτλο: ”Πληροφορική και τράπεζες - Συμβολή στην επιχειρηματική εξέλιξη”, ενώ συνεχίζεται το συνέδριο με θέμα: ”Στρατηγική ηγεσίας για την ασφάλεια και την ευημερία σε μια εποχή αβεβαιότητας” στο Καβούρι.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Μάρτιος).

Συνέδρια

Ολοκληρώνεται το 9ο Banking Forum, με τίτλο: ”Πληροφορική και τράπεζες - Συμβολή στην επιχειρηματική εξέλιξη”, που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Διαρκεί το συνέδριο από το Economist Conferences με τίτλο ”Στρατηγική Ηγεσίας για την Ασφάλεια και την Ευημερία σε μια Εποχή Αβεβαιότητας”, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στο Καβούρι. Στο συνέδριο θα μιλήσουν ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος Γκαργκάνας, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Μισθοδοτικές καταστάσεις εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα (Απρίλιος).

- Ποσοστό ανεργίας (Απρίλιος).

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Μάρτιος).

- Καταναλωτική πίστη (Μάρτιος).

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάρτιος).

Κυριακή 9/5

Διάφορα

Στα πλαίσια του Derivatives Forum, ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ) πραγματοποιεί ειδική συνεδριακή εκδήλωση με θέμα: ”Μετοχικός Ακτιβισμός, το μέλλον είναι εδώ”, στις 17:00-19:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αίθουσα ”ΠΕΛΛΑ”. Στην εκδήλωση θα γίνει απολογισμός των μέχρι σήμερα παρεμβάσεων του Μετοχικού Ακτιβισμού στην Ελληνική κεφαλαιαγορά, από τον Πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ. του ΣΕΔ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v